+38 (04744) 3-33-04
Меню

ЗУСТРІЧ СТУДЕНТІВ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ «МЕНЕДЖМЕНТ» ПЕРШОГО (БАКАЛАВРСЬКОГО) РІВНЯ ОСВІТИ ІЗ УПОВНОВАЖЕНОЮ ОСОБОЮ З ПИТАНЬ ЗАПОБІГАННЯ ТА ВИЯВЛЕННЯ КОРУПЦІЇ УМАНСЬКОГО НУС

Безпека, прозорість, відкритість та запобігання корупції завжди були і залишаються одним із основних пріоритетів у діяльності Уманського НУС. Будь-які прояви корупції в Університеті є несумісними із забезпеченням високої якості освітньої діяльності, безпечного освітнього простору, формуванням сучасної академічної спільноти. 16 лютого 2021 р. відбулась зустріч студентів освітньої програми «Менеджмент» першого (бакалаврського) рівня освіти із уповноваженою особою з питань запобігання та виявлення корупції, кандидатом юридичних наук, доцентом Людмилою Володимирівною Машковською.

 У своїй презентації Людмила Володимирівна ознайомила здобувачів із нормативно-правовими актами антикорупційного законодавства України, основними положеннями антикорупційної програми Уманського НУС (https://www.udau.edu.ua/assets/files/legislation/2018/polozhennya/ANTIKORUPCiJNA-PROGRAMA-UNUS.pdf), переліком антикорупційних заходів, що застосовуються в Університеті та наголосила про персональну відповідальність за недотримання правил Програми й Закону України «Про запобігання корупції». Уповноважена особа також надала студентам контактну інформацію, яку можна використати у разі виявлення фактів корупції.

 

 

Юлія Халахур, доцент кафедри менеджменту