+38 (04744) 3-33-04
Меню

Засідання дискусійного клубу кафедри менеджменту на тему “Соціальна відповідальність бізнесу та етика менеджменту сучасних підприємств”

 В умовах сучасної глобалізації економіки, що супроводжується посиленням конкурентної боротьби на внутрішніх та зовнішніх ринках країн, соціальна відповідальність та етика менеджменту суб’єктів господарювання має вагому силу у формуванні їх позитивного іміджу та довгострокового успіху. Вона проявляється у відповідності результатів господарської діяльності основним соціальним потребам і цілям суспільства.

Важливим завдання сучасного ЗВО з підготовки менеджерів є допомога студентам у формуванні основних соціальних навичок, почуття зв'язку з навколишнім світом та впевненості у їх силах  змінювати суспільне життя на краще.

З цією метою 2 листопада 2022 року на факультеті менеджменту відбулося засідання дискусійного клубу на тему: “Соціальна відповідальність бізнесу та етика менеджменту сучасних підприємств”, учасниками якого  стали викладачі кафедри менеджменту та студенти першого і третього курсу спеціальності “Менеджмент”, модератор заходу - викладач кафедри менеджменту Людмила Длугоборська.

Після перегляду презентацій студентів відбувся активний діалог, в ході якого учасники сформували думку, що завдання менеджменту - знаходження рівноваги інтересів бізнесу та суспільства. 

 Людмила Длугоборська, викладач кафедри менеджменту