+38 (04744) 3-33-04
Меню

ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ОПЕРАЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ» В УМОВАХ ВИРОБНИЦТВА

    6 червня 2023 року декан факультету менеджменту Вернюк Наталія Олександрівна та доцент кафедри менеджменту Мовчанюк Анастасія Валентинівна провели для студентів факультету менеджменту заняття з дисципліни «Операційний менеджмент» в умовах виробництва та відвідали ФГ «Агрофірма «Базис» с. Кочубіївка Уманського району Черкаської області. Це багатогалузеве фермерське господарство, що входить до групи агролідерів у Черкаській області.

    Керівник господарства Осадчий Володимир Олексійович, який є випускником Уманського національного університету садівництва, дуже тепло зустрів студентів. Він особисто познайомив студентів з історією створення, розвитку і трансформації ФГ «Агрофірма «Базис», розказав про основні напрями діяльності фермерського господарства. Поділився досвідом та особливостями організації виробництва і збуту продукції в сучасних умовах, розказав про специфіку управління аграрним підприємством.

    В процесі ознайомчої екскурсії територією господарства студенти мали можливість побачити сучасну сільськогосподарську техніку, відвідати молочно-товарну та відгодівельну ферми ВРХ, познайомитися з особливостями утримання та відгодівлі овець.

    Під час огляду посівних площ господарства Володимир Олексійович розказав студентам про мотиви у виборі такого численного переліку сільськогосподарських культур, що вирощуються на полях господарства, пояснив особливості та ризики, які виникають при їх вирощуванні.

    Студентів вразила багатогранність напрямів операційної діяльності ФГ «Агрофірма «Базис», вони на практиці побачили і зрозуміли всю складність та відповідальність управлінської праці, а також вкотре переконалися у необхідності здобувати нові знання.

    Викладачі та студенти факультету менеджменту висловлюють слова щирої вдячності керівнику ФГ «Агрофірма «Базис» Осадчому Володимиру Олексійовичу за цікаву і змістовну зустріч, надані знання та практичний досвід, якими він щедро поділився, дякуємо за постійну допомогу і підтримку рідного факультету. Бажаємо Вам, Володимире Олексійовичу, міцного здоров’я, щедрих врожаїв і прибуткового бізнесу!