+38 (04744) 3-33-04
Меню

ЗАЛУЧАЄМО ФАХІВЦІВ-ПРАКТИКІВ ДО НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ

З метою підвищення фахової підготовки студентів кафедра менеджменту Уманського НУС періодично залучає фахівців-практиків до навчального процесу. Так, 26 лютого 2021 р. в рамках вивчення дисципліни «Комунікативний менеджмент» відбулась гостьова лекція для студентів першого курсу освітньої програми «Менеджмент» початкового (короткого циклу) рівня освіти на тему: «Службове спілкування та етика. Лідерство і комунікації в бізнесі». Для викладення матеріалу був запрошений директор ТОВ «МАЙСТЕР-БУД УМАНЬ» Володимир Миколайович Загороднюк.

Під час заняття лектор, на прикладі ТОВ «МАЙСТЕР-БУД УМАНЬ», ознайомив студентів із правилами етики службових відносин, особливостями службового етикету, комунікаційними принципами управління колективом.

 Особливу увагу Володимир Миколайович акцентував на необхідності застосування етичних принципів під час виконання професійних обов’язків, переліку навичок, які, із власного досвіду, допоможуть розвинути комунікативний потенціал керівника, вміти налагоджувати ефективні комунікації, працювати в команді та бути лідером у в колективі.

Лекція була змістовною, насиченою практичними рекомендаціями та цікавою для студентів.

 

                                             Юлія Халахур, доцент кафедри менеджменту