+38 (04744) 3-33-04
Меню

Захист кваліфікаційних (дипломних) робіт за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент»

На кафедрі менеджменту Уманського національного університету садівництва з 20.06.2023 р. по 22.06.2023 р. відбувся успішний захист кваліфікаційних (дипломних) робіт за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент».

В кваліфікаційних (дипломних) роботах, що виконані за матеріалами підприємств і організацій різних форм власності Черкаської, Кіровоградської та інших областей України, відображені актуальні проблеми сучасного менеджменту.

Екзаменаційна комісія, створена для проведення підсумкової атестації здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 073 «Менеджмент» у складі голови ЕК д.е.н., професора Лілії Кустріч та членів ЕК: к.е.н., доцентів Вікторії Жмуденко, Оксани Загороднюк, Марини Гоменюк, відзначила високий рівень представлених до захисту кваліфікаційних (дипломних) робіт.

Використання студентами мультимедійного обладнання під час доповідей

надавало матеріалам дослідження наочності та дозволило оцінити рівень підготовки кваліфікаційних (дипломних) робіт. Загалом студенти продемонстрували вільне володіння матеріалом, вміло добирали аргументи під час відповідей на запитання екзаменаційної комісії.

Вітаємо випускників з успішним проходженням важливого і завершального етапу навчання за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти! Бажаємо їм нових звершень і досягнень!

 

 

Іванна Чукіна, ст. викладач кафедри менеджменту