+38 (04744) 3-33-04
Меню

Яскравий вересень – початок навчального року !

Ось і закінчився перший місяць навчального року в Уманському НУС. Ряди студентства факультету менеджменту поповнила енергійна, активна, цілеспрямована, креативна молодь, що прагне здобути вищу освіту за спеціальністю «Менеджмент».

 Вересень видався насиченим різноманітними цікавими заходами, що допомагають юнакам та дівчатам адаптуватися до навчального процесу, нового стилю життя та  влитися у колектив Уманського НУС.

 2 вересня відбулося святкування Дня знань, що розпочалося з першої лекції, яку прочитав перший проректор Іван Мостов’як. Його виступ дозволив студентам поринути в минуле та відчути старовинний дух тепер уже рідного навчального закладу.

6 вересня відбулася посвята в студенти, яка цьогоріч  співпала з святкуванням 175-річчя заснування Уманського НУС. Свято розпочалося з флешмобу першокурсників.  Це допомогло  згуртуватися та відчути себе частинкою єдиного цілого – університетської родини.

З 23 по 26 вересня на факультеті менеджменту проходило святкування «Всесвітнього дня туризму. Студенти 11м та 11мб-м групи активно долучилися до заходів, взявши участь у святковій раптівці «Turism forewer» та руханці «Ранок починається не з кави».

30 вересня  студенти - менеджери відвідали зустріч з політиком, державним діячем, бізнесменом Борисом Колесніковим.

Спілкування з відомими людьми, керівниками великих компаній допомагає молоді відчути реальність життя, зрозуміти цінність знань та налаштувати себе на інтелектуальний розвиток.