+38 (04744) 3-33-04
Меню

ВСЕУКРАЇНСЬКА СТУДЕНТСЬКА НАУКОВА ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ

Традиційно весною в Уманському національному університеті садівництва відбувається Всеукраїнська студентська наукова конференція. Цього року вона приурочена 120-річчю від дня народження видатного вченого і педагога у галузі землеробства С.С. Рубіна. В рамках конференції на кафедрі менеджменту працювало три секції: менеджменту, менеджменту зовнішньоекономічної діяльності та логістики, у роботі яких взяли участь викладачі  й студенти усіх курсів. 

Учасники секції менеджменту представили свої доповіді на різноманітні тематики і обговорили актуальні проблеми функціонування підприємства в сучасному бізнес-середовищі, а саме: формування системи комунікації; управління економічною безпекою та виробничо-збутовою діяльністю; удосконалення маркетингового управління та маркетингової стратегії; мотивацію та стимулювання як основні чинники підвищення ефективності праці.

Серед питань, які привернули особливу увагу аудиторії та викликали жваве обговорення в роботі секції менеджменту зовнішньоекономічної діяльності, варто виділити такі: покращення ефективності використання іноземних інвестицій; розробка заходів підвищення конкурентоспроможності підприємства-суб’єкта зовнішньоекономічної діяльності; удосконалення маркетингу в системі управління зовнішньоекономічною сферою.

Під час презентації своїх наукових досліджень учасники секції логістики представили таку проблематику: удосконалення логістичного обслуговування і логістичної інфраструктури підприємства; управління якістю логістичних процесів та матеріальними потоками; застосування сучасних інформаційних технологій в логістиці.

Кращими доповідями стали:

 

секція менеджменту:

I місце – Гончаренко Катерина;

II місце – Поштарюк Ірина;

III місце – Горова Ірина;

III місце – Тімірова Єва;

 

секція менеджменту зовнішньоекономічної діяльності:

I місце – Сухецька Крістіна;

II місце – Марковець Олена;

III місце – Дума Вікторія;

 

секція логістики:

I місце – Білоус Аліна;

II місце – Балашова Катерина;

III місце – Кривенко Альона.

 

У зв’язку із введенням карантинних обмежень, цікавим був також і формат конференції. Вперше вона проводилась дистанційно у режимі відеоконференц-зв’язку із використанням зовнішньої платформи Zoome. Це був новий досвід як для студентів, так і для викладачів кафедри.

Колектив кафедри дякує студентам і їх керівникам за активну участь і бажає нових наукових здобутків.

 

 

 

 

Юлія Халахур, к.е.н, доцент кафедри менеджменту