+38 (04744) 3-33-04
Меню

Вітаємо з призовим місцем за участь у Всеукраїнському конкурсі кваліфікаційних робіт зі спеціальності 073 «Менеджмент»

Протягом багатьох років Уманський національний університет садівництва демонструє високі досягнення, як у підготовці фахівців, так і в науково-дослідницькій діяльності, вносячи вагомий вклад у розвиток аграрної науки та освіти. Свідченням цього є призове місце, яке виборола студентка факультету менеджменту у Всеукраїнському конкурсі кваліфікаційних робіт зі спеціальності 073 «Менеджмент», який відбувся 25- 27 вересня 2024 року в Державному університеті інтелектуальних технологій і зв’язку (м. Одеса) на базі кафедри менеджменту та маркетингу.

На розгляд предметної комісії конкурсу було подано до ста кваліфікаційних робіт першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з університетів різних регіонів України. Почесне третє місце посіла кваліфікаційна робота Наталії МЕРЕЖКО на тему: «Управління ресурсним потенціалом ТОВ «Агрофірма-Надія» Білоцерківського району, Київської області», (науковий керівник – к.е.н., доцент кафедри менеджменту Вікторія ЖМУДЕНКО). Ця робота вирізняється глибиною дослідження, інноваційним підходом та практичним значенням. Автор продемонструвала високий рівень професійної підготовки, аналітичні навички і креативне мислення, що було визнано конкурсною комісією як вагомий внесок у розвиток сучасного менеджменту.

Вітаємо студентку та наукового керівника з перемогою! Бажаємо подальших професійних успіхів, невичерпного натхнення та нових звершень у майбутніх проектах!