+38 (04744) 3-33-04
Меню

Вітаємо першокурсників спеціальності 073 «Менеджмент» з початком навчання в Уманському національному університеті садівництва

 

Перший день навчального року видався насиченим для першокурсників спеціальності 073 Менеджмент Уманського національного університету садівництва. «Перемагає той, хто пам’ятає» – тема першої лекції 2024-2025 навчального  року, присвячена Дню пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Під час лекції студенти були ознайомлені з історичними подіями, пов'язаними з російсько-українською війною, зокрема з трагічними подіями боїв за Іловайськ, які стали символом мужності та незламності українських воїнів. Було наголошено на важливості збереження пам'яті про героїзм українських захисників, адже саме пам’ять є ключовим фактором у боротьбі за свободу та незалежність.

Захід включав перегляд відео "Діалоги про війну. Повномасштабне вторгнення", а також дискусії щодо сучасних викликів, з якими стикається наша держава. Студенти активно долучилися до обговорення, демонструючи зацікавленість та небайдужість до історичних подій і сучасних проблем країни.

Важливим аспектом першої лекції стало звернення до цінностей, які мають бути орієнтиром для кожного українця. Особливу увагу було приділено темі інформаційної безпеки та протистоянню російській пропаганді.

Наступним заходом стали збори першокурсників, на яких декан факультету менеджменту д.е.н., професор кафедри менеджменту Інна Новак коротко ознайомила присутніх із специфікою навчального процесу та системою ECTS, за якою будуть оцінюватися знання з кожного предмету.

Начальник відділу охорони праці Тетяна Гейко розповіла про алгоритм дій при звуках сигналу тривоги та закликала до взаєморозуміння та взаємодопомоги серед студентства.

Директор бібліотеки Тетяна Кравченко запросила здобувачів освіти першого курсу стати активними відвідувачами оновленої бібліотеки Уманського національного університету садівництва.

Заступник декана з організаційно-виховної роботи к.е.н., доцент кафедри менеджменту Оксана Загороднюк презентувала деякі заходи, покликані сформувати соціальновідповідальну, інтелігентну особистість, яка усвідомлює  свою належність до українського народу, а також шанобливо ставиться до культури інших національностей з використанням виховного потенціалу студентського самоврядування і спрямовується на забезпечення гармонійного, цілісного розвитку особистості здатної до самоосвіти та саморозвитку.

Кафедра менеджменту Уманського національного університету садівництва бажає здобувачам освіти першого року навчання завзятості та наполегливості у навчанні, гарних моментів студентського життя, віри у майбутнє, а всім нам перемоги України!