+38 (04744) 3-33-04
Меню

Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу кваліфікаційних робіт

Уманський національний університет садівництва знаний своїми здобутками у освітянському та науковому житті України. Свідченням цього є призові місця, які вибороли студенти факультету менеджменту у Всеукраїнському конкурсі кваліфікаційних робіт за спеціальністю 073 Менеджмент, який відбувся з 27 по 29 вересня 2023 року в Державному університеті інтелектуальних технологій і зв'язку (м. Одеса) на базі кафедри менеджменту та маркетингу.

На розгляд предметної комісії конкурсу було подано 90 кваліфікаційних робіт першого бакалаврського рівня і близько 70 кваліфікаційних робіт другого (магістерського) рівня вищої освіти з університетів різних регіонів України. Студенти факультету менеджменту Уманського національного університету садівництва показали відмінні результати.

Так, перше місце на магістерському рівні зайняла кваліфікаційна робота ПІТЕЛЯ Ярослава (науковий керівник - професор кафедри менеджменту Інна НОВАК) Робота була представлена англійською мовою і визнана найкращою, що свідчить про високий рівень підготовки студента і його здатність застосовувати теоретичні знання в практиці менеджменту.

На бакалаврському рівні почесне третє місце посіла кваліфікаційна робота Олени ТОЧІНІНОЇ (науковий керівник - доцент кафедри менеджменту Ніна ПІТЕЛЬ). Її дослідження та аналітичні навички були визнані конкурсною комісією як вагомий внесок у розвиток теорії сучасного менеджменту.

Перемоги студентів факультету менеджменту Уманського національного університету садівництва свідчать про високу якість навчання та відданість як студентів так і викладачів університету досягненню академічних висот.

Вітаємо студентів та наукових керівників з перемогою!