+38 (04744) 3-33-04
Меню

Вітаємо магістрів з менеджменту за ОПП «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» з успішним захистом кваліфікаційних (дипломних) робіт

19  грудня  2019  року на кафедрі менеджменту Уманського НУС  відбувся успішний захист кваліфікаційних дипломних робіт магістрів  з менеджменту за освітньо-професійною програмою «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності»  денної форми навчання.  

У поданих на розгляд  екзаменаційної комісії магістерських роботах висвітлено найактуальніші питання менеджменту у сфері зовнішньоекономічної діяльності та глобальної конкурентоспроможності. Усі роботи, представлені до захисту, апробовані на науково-практичних конференціях, окремі їх результати  опубліковані у збірниках студентських наукових робіт.

Під час захисту доповідей студенти-магістри використовували мультимедійне обладнання,  що надавало матеріалам дослідження наочності та дозволяло оцінити  рівень підготовки кожного доповідача.

За результатами навчання та захисту дипломних робіт рішенням екзаменаційної комісії кваліфікацію магістр присвоєно 11 випускникам.

Окремі елементи дипломних робіт студентів Лесі Тодоренко, Олександра Загорного, Володимира Левченка, Максима Тлустого, Юлії Чепієвської рекомендовані до впровадження у практику діючих вітчизняних підприємств різних організаційно-правових форм.

За рішенням екзаменаційної комісії найкращими роботами визнано  роботи Катерини Молодичук, Володимира Левченка та Ірини Усик, які отримали дипломи з відзнакою та рекомендовані до вступу в аспірантуру.

Результати захисту кваліфікаційних дипломних робіт магістрів  з менеджменту за освітньо-професійною програмою  «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» свідчать про те, що рівень підготовки студентів відповідає вимогам, що ставлять перед фахівцями вищої управлінської кваліфікації сучасна економіка.

Вітаємо студентів з успішним захистом та бажаємо їм нових звершень і досягнень!

 

 

Колектив кафедри менеджменту.