+38 (04744) 3-33-04
Меню

Вітаємо магістрів менеджменту з успішним захистом кваліфікаційних робіт

На кафедрі менеджменту Уманського НУС  відбувся успішний захист кваліфікаційних дипломних робіт магістрів  менеджменту за освітніми програмами «Менеджмент організацій і адміністрування», «Логістика» та «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».  

Висококваліфікована екзаменаційна комісія у складі голови: завідувача кафедри менеджменту, д.е.н. Інни Новак та членів: декана факультету менеджменту, к.е.н. Наталії Вернюк, д.е.н. Лілії Кустріч, к.е.н. Ніни Пітель відзначили високий рівень представлених робіт, що розкривають теоретико-методичні та практичні аспекти кадрової, виробничої, організаційної політики підприємств та їх стратегічного розвитку.

Усі роботи, представлені до захисту, апробовані на науково-практичних конференціях, окремі їх результати  опубліковані у збірниках студентських наукових робіт.

Під час захисту доповідей студенти-магістри використовували мультимедійне обладнання,  що надавало матеріалам дослідження наочності та дозволило оцінити  рівень підготовки кожного доповідача. Доповідь Крістіни Сухецької, магістрантки менеджменту за освітньою програмою «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», була представлена англійською мовою.

Окремі елементи дипломних робіт студентів Катерини Гончаренко, Крістіни Сухецької рекомендовані до впровадження у практику діючих вітчизняних підприємств різних організаційно-правових форм.

За рішенням екзаменаційної комісії найкращими визнано  роботи ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­  ­­­­­­­­­­­­­­­­­ Катерини Гончаренко, Крістіни Сухецької, Марини Заблоцької та Інни Свербиус, які отримали дипломи з відзнакою та рекомендовані до вступу в аспірантуру.

Результати захисту кваліфікаційних дипломних робіт магістрів  менеджменту за освітніми програмами «Менеджмент організацій і адміністрування», «Логістика» та «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» свідчать про те, що рівень підготовки студентів відповідає вимогам, що ставить сучасна економіка перед фахівцями вищої управлінської кваліфікації.

За результатами навчання та захисту дипломних робіт рішенням екзаменаційної комісії кваліфікацію магістр присвоєно 42 випускникам.

Вітаємо студентів з успішним захистом та бажаємо їм нових звершень і досягнень!

                                      Колектив кафедри менеджменту