+38 (04744) 3-33-04
Меню

ВІРИМО В ПЕРЕМОГУ ТА ПРОДОВЖУЄМО ДОПОМАГАТИ НАШИМ ВОЇНАМ!

 

Рада студентського самоврядування факультету менеджменту ініціювала проведення благодійного майстер-класу з техніки орігамі. У заході брали участь викладачі кафедри менеджменту і студенти факультетів менеджменту та економіки і підприємництва. Це мистецтво використовується в арт-терапії та психотерапії, так як складання паперу має колосальний антистресовий ефект, розвиває посидючість, концентрацію. 

Захід було організовано з метою збору коштів для воїна ЗСУ,  випускника факультету менеджменту – Артема Бондаренка, який захищає Україну та нас з вами у складі 31 ОМБ р бригади, Роти розвідки на одному з найгарячіших напрямків. Для виконання бойових завдань, перевезення бійців, поранених та бк їм вкрай необхідна автівка, яку замовлено та на яку вже зібрана частина коштів. 

Всі ми,   студенти різних років  та викладачі, є членами однієї великої та дружньої родини Уманського національного університету садівництва. В цей складний для України час на шляху до Перемоги особливо важлива підтримка кожного. Завдяки нашим мужнім хлопцям та дівчатам, які боронять країну, ми маємо можливість вчитися, працювати, знаходитись поруч з нашими сім’ями. Тож давайте разом допомагати ЗСУ наближати нашу Перемогу!

Учасниками майстер-класу було зібрано 3000 тис. грн., цих коштів недостатньо, тому ОГОЛОШУЄМО ЗБІР та запрошуємо долучитися всіх небайдужих!

Реквізити карти Ощадбанк :   4790 7299 5684 2090

                                        Бондаренко Артем Леонідович

Усім вдячні як за донати, так і за поширення інформації.

Віримо в Перемогу та продовжуємо допомагати нашим воїнам!  

Разом допоможемо! Разом переможемо!