+38 (04744) 3-33-04
Меню

ВИКЛАДАЧІ ТА СТУДЕНТИ КАФЕДРИ МЕНЕДЖМЕНТУ – УЧАСНИКИ XI ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «МЕНЕДЖМЕНТ XXI СТОЛІТТЯ: ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ»

21 жовтня 2021 р. на кафедрі менеджменту відбулось секційне засідання XI Всеукраїнської науково-практичної конференції «Менеджмент XXI століття: проблеми і перспективи», яка є приуроченою до 45 – річчя факультету менеджменту.

Відповідно до програми конференції на кафедрі працювало три секції:

1. Сучасні  тенденції  розвитку  теорії  та практики  менеджменту  в  глобальному конкурентному середовищі.

2. Концептуальні  засади  розвитку зовнішньоекономічних  стратегій  країн з динамічними економіками.

3. Інноваційні інструменти управління логістичною діяльністю підприємств.

Результати наукових досліджень учасників були викладені у доповідях, які стосувались переваг та недоліків цифровізації сфери управління, менеджменту персоналу, управління якістю підприємства, концептуальних засад розвитку аграрного сектору економіки України, удосконалення логістичної діяльності в умовах впливу чинників пандемії Covid – 19, підвищення ефективності менеджменту зовнішньоекономічної діяльності підприємства.

Усі виступи викликали у присутніх значну кількість запитань, супроводжувались активними дискусіями, що свідчить про актуальність тем доповідей. Участь у подібних заходах, обмін досвідом, науковими здобутками є можливістю підвищення фахового рівня і професійної компетентності викладачів.

 

 

Юлія Халахур, доцент кафедри менеджменту