+38 (04744) 3-33-04
Меню

Викладачі кафедри менеджменту взяли участь у вебінарі із циклу вебінарів для гарантів освітніх програм та груп забезпечення якості

25.03.2021р. викладачі кафедри менеджменту взяли участь у вебінарі Національного агенства із забезпечення якості вищої освіти для гарантів та груп забезпечення якості освітніх програм на платформі Zoom .

Перед учасниками виступив заступник Голови Національного агенства Іван Назаров, який навів звітні дані про кількість акредитованих освітніх програм, експертів та погоджених галузевих стандартів в 2020 році. Також озвучені плани роботи Національного агенства на 2021 та 2022 роки.

Наступний спікер, доктор фізико-математичних наук, професор Національного університету «Києво-Могилянська академія» Оксана Білоус, виступила з презентацією «Підготовка освітньої програми до акредитації: проблеми та поради».

Протягом вебінару працювала панель «Питання та відповіді» (Q&A), на якій були задані важливі питання, що турбують гарантів освітніх програм та членів груп забезпечення якості та  отримані грунтовні відповіді на них.