+38 (04744) 3-33-04
Меню

Викладачі кафедри менеджменту прийняли участь у вебінарі на тему: «Профілактика професійного та емоційного вигорання»

В усі часи професійна діяльність викладача вищого навчального закладу була однією з найбільш емоційно напруженою. Із початком карантину виникла необхідність організації дистанційного навчання  і для багатьох освітян це виявилося неабияким викликом.

25.02.21 р. на запит адміністрації Уманського НУС, психолог Валентина Мазуренко провела вебінар на тему: «Профілактика професійного та  емоційного вигорання». Слід зазначити, що рівень емоційного вигорання педагога впливає не лише на його психологічний стан, а й, що важливо, на ефективність навчально-виховного процесу в цілому. Саме тому, дослідження та своєчасна профілактика зазначеного явища є надвичайно актуальними.

Учасники вебінару мали можливість познайомитись з практиками і техніками поповнення енергії і зняття втоми, а також прийомами, які дозволяють поповнити свій внутрішній резерв, визначити найбільш вагомі причини зниження ресурсної залежності. Під час зустрічі викладачі і студенти, присутні на заході, дослідили власні сфери активності. Спільно бговорюючи проблеми професійного вигорання учасниками було визначено заходи з дотримання балансу у цій сфері.

Колектив кафедри менеджменту висловлює вдячність Валентині Мазуренко за цікаву і корисну інформацію та висловлює надію на подальшу співпрацю!

 

Колектив кафедри менеджменту