+38 (04744) 3-33-04
Меню

Відбулася щорічна Конференція колективу студентів факультету менеджменту

10 вересня 2024 року відбулася щорічна Конференції колективу студентів факультету менеджменту за результатами роботи 2023-2024 навчального року.

Конференцію відкрила голова Ради студентського самоврядування факультету Діана Коваленко. Студентська рада – це команда однодумців, яка є рушійною силою активного студентського життя.

Згідно запропонованого і прийнятого на звітно-виборчій конференції порядку денного:

1. Затверджено звіт ради студентського самоврядування факультету менеджменту за 2023/2024 н.р. Визнано роботу студентської ради факультету менеджменту як добре організовану та таку, що відповідає напрямам Концепції національно-патріотичного виховання та Положенню про студентське самоврядування  Уманського НУС;

2. Обрано секретаря і голову лічильної комісії Конференції;

3. Обрано делегатів на Конференцію студентів університету;

4. Обрано делегатів до складу вченої ради факультету менеджменту осіб за квотою виборних осіб Уманського НУС з числа студентів факультету.

4. Ознайомлено учасників звітно-виборчої Конференції факультету менеджменту з порядком проведення виборів до студради факультету;

5. Обрано голову та членів виборчої комісії щодо питань студентського самоврядування факультету менеджменту для проведення виборів до ради студентського самоврядування.

Усі голосування, що відбулися, проходили відповідно до встановлених правил і включали як відкриті, так і таємні процедури. Такий підхід забезпечив демократичність та рівність участі для кожного студента, даючи можливість висловити свою думку.

 

            Юлія ШМАЮК, секретар Ради студентського самоврядування факультету менеджменту УНУС