+38 (04744) 3-33-04
Меню

Вдосконалення викладання у вищій освіті – від лідерства індивідуального до лідерства інституційного

29 березня науково-педагогічні працівники кафедри менеджменту долучились до вебінару «Вдосконалення викладання у вищій освіті – від лідерства індивідуального до лідерства інституційного», організованого Навчально-науковим центром розвитку персоналу та лідерства Київського університету імені Бориса Грінченка. Спікером заходу виступила Світлана Калашнікова, доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент НАПН України; радник при дирекції Інституту вищої освіти НАПН України; член Національної команди експертів з реформування вищої освіти.

У рамках проведеної зустрічі розглядались цікаві і актуальні питання розвитку вітчизняної освіти в умовах сучасних викликів, їх відповідність Європейським принципам вдосконалення викладання і навчання у вищій освіті.

Доповідачем запропонований широкий спектр алізу парадигми удосконалення викладацької майстерності (Teaching excellence (TE)) та  інструменти її імплементації в діяльність університетів.

Учасникам заходу презентували сучасний погляд на розбудову освітнього лідерства, наявні практики та перспективи розвитку індивідуального та інституційного лідерства в закладах вищої освіти.

                Марина ГОМЕНЮК, доцент кафедри менеджменту