+38 (04744) 3-33-04
Меню

V МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ «ЛОГІСТИЧНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ: ПРОБЛЕМИ, ПЕРСПЕКТИВИ ТА ГЕОСТРАТЕГІЧНІ ВЕКТОРИ РОЗВИТКУ»

 

    28 березня 2024 р. на кафедри менеджменту Уманського національного університету садівництва відбулася V Міжнародна науково-практична Інтернет-конференція «Логістичний менеджмент: проблеми, перспективи та геостратегічні вектори розвитку». Головною метою її проведення був обмін знаннями й досвідом, пошук рішень актуальних проблем у сфері логістики в Україні.

    Учасниками конференції були іноземні та вітчизняні науково-педагогічні працівники, наукові співробітники, здобувачі третього (доктор філософії) та другого (магістерського) рівня вищої освіти. Офіційне відкриття розпочалося з вітального слова завідувача кафедри менеджменту Інни Новак. З цікавими доповідями виступили науковці з Уманського національного університету садівництва, Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, Інституту економіки та прогнозування НАН України.

    Основними тематичними напрямами їх презентацій були:

– розвиток логістичної інфраструктури в агропродовольчій сфері;

– актуальні проблеми логістичного менеджменту;

– вплив глобалізаційних чинників на формування експортного потенціалу стратегічних галузей економіки;

– логістичний аутсорсинг як чинник глобальних конкурентних переваг;

– логістика в туризмі та індустрії гостинності.

    Представлені доповіді відрізнялися актуальністю тем та свідчили про високий рівень обізнаності спікерів. За результатами роботи конференції було видано збірник матеріалів.

                                                                                             Юлія ХАЛАХУР