+38 (04744) 3-33-04
Меню

Удосконалення професійної майстерності викладачів кафедри менеджменту

 

    Високий рівень освітньої діяльності університету значною мірою залежить від якості навчання здобувачів освіти та фахового рівня науково-педагогічних працівників. Це також є визначальним чинником позитивного іміджу ЗВО в освітньому середовищі.

А стрімкий розвиток інформаційних та комунікаційних технологій вимагають постійного поглиблення фахової майстерності викладачів із урахуванням викликів сучасного світу.

    21 вересня 2023 року викладачі кафедри менеджменту стали учасниками онлайн-вебінару «Особливості роботи у системі Moodle», який проводився в рамках заходів сприяння розвитку викладацької майстерності науково-педагогічних працівників Уманського національного університету садівництва.

    Спікерами вебінару були викладачі кафедри інформаційних технологій Ярослав МИКОЛАЙЧУК та Галина РОДАЩУК, які поінформували присутніх про способи зарахування студентів до курсу, особливості роботи в системі дистанційного навчання, можливості формування завдань для оцінювання знань здобувачів, алгоритми завантаження тестів та ґрунтовно відповіли на запитання аудиторії.

    Підвищення рівня педагогічної майстерності – це безперервне вдосконалення знань, умінь і компетентостей. Колектив кафедри менеджменту дякує організаторам онлайн-вебінару за можливість отримати більш глибокі знання для оптимізації роботи з динамічним навчальним середовищем Moodle.