+38 (04744) 3-33-04
Меню

Участь у міжнародному проєкті Erasmus+ в Чехії

В рамках програми міжнародних молодіжних обмінів Erasmus+ з 31 жовтня по 9 листопада доцент кафедри менеджменту Анастасія Мовчанюк прийняла участь у проекті «Wild Connections». Метою проекту було не просто навчити, але й поглибити розуміння молоді щодо невідкладної проблеми зміни клімату та впровадження комплексного підходу до збереження природи та взаємозв'язку між людством і оточуючим середовищем.

На учасників тренінгу в Чехії чекала унікальна можливість обміну думками та ідеями щодо сталого розвитку навколишнього середовища. 24 молодіжних працівники із 7 країн стали активними учасниками процесу, де спільно розглядали концепції безвідходного способу життя, використовуючи принципи 5R's.

Підсумком навчального курсу стала не тільки теоретична підготовка, але й практичне застосування отриманих знань. Молодіжні лідери взяли участь у проведенні лекційних занять в вищій школі міста Густопече, де поділилися своїм досвідом та інсайтами.

Цей проект став інтенсивним періодом взаємодії та обміну знаннями, який сформував групу однодумців, готових впроваджувати позитивні зміни у своїх спільнотах. Учасники залишили Чехію, збагачені не лише новими ідеями, але й практичними навичками для впровадження сталого розвитку.

    Анастасія Мовчанюк, к.е.н., доцент кафедри менеджмнту