+38 (04744) 3-33-04
Меню

Участь науково-педагогічних працівників кафедри менеджменту в Програмі міжнародної мобільності ERASMUS+

Міжнародна академічна мобільність — це можливість учасників освітнього процесу навчатися, викладати, стажуватися чи проводити наукову діяльність в іншому вищому навчальному закладі (науковій установі) на поза межами України. Академічна мобільність викладачів є запорукою успішного викладання. Обмін досвідом з іноземними колегами підвищує якість викладання та виводить заклад вищої освіти на європейський рівень. Це дозволяє підтримувати високий рівень наукової та навчальної діяльності.

Науково-педагогічні працівники кафедри менеджменту Уманського національного університету садівництва Інна Новак, Наталія Вернюк та Марина Гоменюк з 8 по 12 травня 2023 року взяли участь в програмі обмінів студентів, викладачів та науковців Еразмус+, яка надає можливість навчатися, проходити стажування чи викладати в іншій країні. Університетом-партнером стала Академія ім. Якуба з Парадижу у Гожуві-Великопольському (Республіка Польща).

Підготовлені нашими викладачами лекції англійською та польською мовами були інтегровані в навчальні курси Управління людським капіталом, Управління змінами, Міжнародний фінансовий менеджмент, Основи управління підприємствами, Логістичний менеджмент.

Польські викладачі та студенти високо оцінили майстерність викладачів УНУС. Під час занять відбувалися професійні дискусії та обговорення.

Дякуємо адміністрації Уманського національного університету садівництва, Академії ім. Якуба з Парадижу у Гожуві-Великопольському та програмі ERASMUS+ за чудову можливість познайомитися з культурою і системою освіти іншої країни, поліпшити володіння іноземними мовами,  знайти нових друзів і здобути безцінний досвід.

    Марина Гоменюк, к.е.н., доцент кафедри менеджменту