+38 (04744) 3-33-04
Меню

Участь науковців УНУС у роботі VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Україна, Болгарія, ЄС: економічні, фінансові, технічні та соціальні тенденції розвитку»

    Науковці Уманського національного університету садівництва доцент кафедри менеджменту Наталія ВЕРНЮК та доцент кафедри обліку і оподаткування Наталія ІВАНОВА взяли участь у роботі VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Україна, Болгарія, ЄС: економічні, фінансові, технічні та соціальні тенденції розвитку», яка проходила 1-2 липня 2024 року в м. Бургас, Болгарія.

    Урочисте відкриття конференції здійснили співголови організаційного комітету д.е.н., професор Іван ДІМІТРОВ від Університету «Проф. д-р Ассен Златаров», Болгарія, та д.е.н., професор Надія ДАВИДЕНКО від Державного податкового університету, Україна.

    До вітального слова долучилися к.е.н., доцент, с.н.с, проректор з наукової роботи Державного податкового університету Олександра Смірнова, габілітований доктор економіки, професор, професор кафедри фінансів і банківської справи, Державний університет Молдови Наталія Мокану, д.е.н., професор Георгій Абіселідзе, доктор філософії з економіки, доцент, доцент кафедри економіки і менеджменту, Ясський університет «Александру Іоан Куза», Румунія Ірина Манулеску та к.е.н., доцент, поміжник ректора з міжнароднї діяльності Варненського університету менеджменту, Президент ГО «Інститут незалежних експертів» Галина Косовець. Загалом у конференції взяли участь 52 науковці з 22 закладів вищої освіти України, Болгарії, Румунії, Польщі, Грузії та Молдови.

    Цікаві доповіді учасників супроводжувались інформативними презентаціями. Запитання й обговорення викликали жваві дискусії, які сприяли обміну думками та ідеями.

    Щиро вдячні організаторам конференції за можливість презентувати широкому науковому загалу результати наукових досліджень, отримати зворотний зв'язок від колег, розширити коло наукових контактів та отримати потенційних партнерів для майбутніх спільних проєктів і публікацій.