+38 (04744) 3-33-04
Меню

Тренінгові технології як тренд сучасної вищої освіти

26 грудня викладачі факультету менеджменту прийняли участь у вебінарі «Тренінгові технології як тренд сучасної вищої освіти». Зустріч відбулась на платформі ZOOM. Спікером заходу виступив Леонід Ніколаєв, засновник Міжнародної школи тренінгу і супервізії «TrainingBOX», кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології Університету Г.Сковороди в Переяславі, бізнес-тренер, коуч Європейської федерації коучингу.

На зустрічі обговорювались проблеми, які стосувались створення і проведення тренінгів, а також, надзвичайно актуальні питання активізації потенціалу студентів до ефективного навчання.

Учасники вебінару познайомились з алгоритмом побудови тренінгу/курсу, розглянули способи мотивації учасників освітнього процесу до самостійності, самореалізації, самоуправління, опираючись на власний досвід, обговорили перепони сприйняття у навчанні.

Якість освітнього процесу залежить від багатьох факторів, одним з яких є професійна компетентність викладача, володіння ним інноваційними освітніми технологіями. Для того, щоб бути конкурентоспроможними на ринку освітніх послуг, науково-педагогічні працівники повинні постійно підвищувати свою педагогічну майстерність, опановувати нові форми і методи роботи.

    Оксана Загороднюк, к.е.н., доцент кафедри менеджменту