+38 (04744) 3-33-04
Меню

Студентка факультету менеджменту взяла участь у програмі міжнародної академічної мобільності

 

Весняний семестр 2022–2023 навчального року студентка факультету менеджменту Тетяна ПОПОВИЧ (31-м групи) провела у Wyższa Szkoła Handlu i Usług w Poznaniu, навчаючись за програмою міжнародної академічної мобільності. Академічний обмін завершився успішно, а здобувачка поділилася враженням від навчання.

За словами Тетяни, навчання сподобалось, адже проходило у досить цікавій формі: інформація отримана під час лекційних занять поєднувалася із виконанням, як індивідуальних, так і командних, практичних завдань, що сприяло  згуртуванню студентів у роботі над виконанням проєктів. База знань, отриманих у рідному Уманському національному університеті садівництва, давала змогу почуватися достатньо впевнено. Також, Тетяна зазначила, що навчання проводилось польською мову, хоча на початку занять недосконале володіння мовою не стало перешкодою для навчання, адже польська мова досить легка на сприйняття, а також легка для вивчення, головне мати стимул і бажання.

Досвід, отриманий завдяки програмі академічної мобільності, є дійсно безцінним, оскільки надає студентам можливість професійної, соціокультурної та мовної інтеграції у міжнародний простір. Це спонукає до особистого розвитку та просування у професійній траєкторії.

 

 

Анастасія Мовчанюк, к.е.н., доцент кафедри менеджменту