+38 (04744) 3-33-04
Меню

Семінар-тренінг «Групове прийняття управлінських рішень. Робота в команді»

Прийняття обґрунтованих управлінських рішень є одним з ключових завдань у роботі менеджера. Тому інтерес до питань забезпечення якості розробки управлінських рішень не згасає. Поряд з тим, у практиці управління все більше уваги приділяється груповому прийняттю рішень. Колектив, у якому добре розвинута взаємодія і порозуміння, більш успішно уникає помилок і невдач у роботі, виконавці вчаться розуміти один одного, погоджувати свої дії й інтереси з інтересами підприємства.

Студенти факультету менеджменту і економіки та підприємництва під час вивчення дисциплін: «Менеджмент» і «Самоменеджмент» прагнуть отримати не лише теоретичні знання з прийняття особистих і групових управлінських рішень, а й закріпити їх на практиці. Навички прийняття управлінських рішень можна опанувати під час ділових ігор і тренінгів, які студенти дуже люблять і залюбки приймають у них активну участь.

10 вересня 2021 р. доцентом кафедри менеджменту Загороднюк О.В. було проведено 2-х годинний семінар-тренінг із використанням методу «мозкового штурму» на прикладі віртуального підприємства, на тему: «Групове прийняття управлінських рішень. Робота у команді».

Завданням учасників тренінгу стало набуття навичок правильного формулювання, передачі і прийняття рішень, що стосувалися  роботи віртуального підприємства. У результаті учасники отримали не лише теоретичні знання,  а й набули корисних і важливих навиків у сфері управління і прийняття управлінських рішень.

Бажаємо усім участикам тренінгу успіхів у подальшому навчанні!

 

   Оксана Загороднюк, доцент кафедри менеджменту