+38 (04744) 3-33-04
Меню

ПСИХОЛОГІЧНА ГРА «МАФІЯ» ОБ’ЄДНАЛА СТУДЕНТІВ УМАНСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ САДІВНИЦТВА

Рада   студентського самоврядування факультету менеджменту ініціювала  проведення  інтелектуально-психологічної гри «Мафія». До зустрічі долучились студенти факультетів менеджменту та плодоовочівництва екології та захисту рослин. 

«Мафія» — це інтелектуально-психологічна покрокова рольова гра у детективному жанрі, яка моделює боротьбу організованої меншості проти неорганізованої більшості. Гра "Мафія" завжди привертала увагу, оскільки вона вимагає не тільки логічного мислення, але й майстерності у маніпулюванні інформацією та аналізі соціальних зв'язків. 

Учасники гри розподілись на дві команди - мафію та мирних мешканців. Мафія намагалась скоординувати свої дії, щоб знищити мирних мешканців, тоді як мирні мешканці повинні були виявити та вигнати мафіозі з міста.

Гравці відмітили, що завдяки широкому спектру ролей та можливості взаємодії з іншими гравцями, гра "Мафія" створює відмінне поле для розвитку комунікаційних навичок та підвищення емоційного інтелекту. Це не тільки захоплююча розважальна активність, а й потужний інструмент для розвитку  логічного, аналітичного та стратегічного мислення, комунікативних навичок, навичок  публічних виступів. 

Учасники психологічної гри донатили кошти на ЗСУ, знайшли нових друзів, отримали багато позитивних вражень та цінний досвід ораторського мистецтва і командної роботи.

     Дякуємо організаторам і усім учасникам гри.