+38 (04744) 3-33-04
Меню

Пишаємося нашими випускниками

Менеджмент – це широка спеціальність, яка може застосовуватися в різних галузях та сферах діяльності. Серед найбільш поширених з них є бізнес-менеджмент, управління проектами, логістика, управління у сфері охорони здоров’я, культури чи індустрії розваг. Менеджмент стосується управління освітніми установами, урядовими та громадськими організаціями.

Надзвичайно важливу роль менеджмент відіграє у військовій справі, адже вимагає специфічних знань і навичок, а також відданості і відповідальності перед державою і громадянами.

Прикладом успішного застосування знань з менеджменту у військовій царині є звитяжна служба випускників нашого університету у лавах Збройних Сил України.

26 вересня 2023 року на факультеті менеджменту відбулася зустріч здобувачів освіти 11-м групи з випускником факультету 2020 року, сержантом Державної прикордонної служби України, Володимиром Лозінським.

На зустрічі Володимир розповів про особливості функціонування пунктів пропуску, а саме вимоги щодо руху осіб, транспортних засобів та вантажів через державний кордон України.

Випускник зазначив, що знання з фахових дисциплін та отримані навички комунікації, роботи в команді, тайм-менеджменту допомагають йому ефективно виконувати свої обов’язки щодо захисту кордонів нашої держави.