+38 (04744) 3-33-04
Меню

Підсумкова атестація здобувачів вищої освіти за освітнім рівнем «бакалавр» зі спеціальності 073 «Менеджмент»

 

24 червня 2020 року випускова кафедра менеджменту Уманського НУС провела підсумкову атестацію у формі комплексного кваліфікаційного екзамену для здобувачів вищої освіти за освітнім рівнем «бакалавр» відповідно до вимог галузевого стандарту.

За сучасних реалій життя підсумкова атестація відбулася у дистанційному режимі. Для реєстрації членів екзаменаційної комісії та студентів використано електронний ресурс Zoom, а для оцінювання рівня здобутих знань – систему управління навчанням Moodle.

Екзаменаційною комісією в складі голови, доцента кафедри менеджменту, доктора економічних наук Лілії Кустріч та членів: заступника декана факультету менеджменту, кандидата економічних наук Вікторії Жмуденко, доцентів кафедри менеджменту, кандидатів економічних наук Ніни Пітель та Марини Гоменюк за результатами комплексного тестування студентів, було відзначено достатній рівень знань, що свідчить про їх високу фахову підготовку. Це відповідає діючим стандартам до компетенції здобувачів вищої освіти освітнього рівня «бакалавр» зі спеціальності 073 «Менеджмент» і вимогам сучасного ринкового середовища.

Вітаємо випускників кафедри менеджменту з успішним складанням комплексного кваліфікаційного екзамену! Зважаючи на те, що бакалавр є першою сходинкою у здобутті вищої освіти, бажаємо успішного вступу до магістратури.

Життя готує вам ще багато різноманітних екзаменів та випробувань, які ми бажаємо скласти на "відмінно"!

До зустрічі в аудиторіях після вступу на магістерські програми факультету менеджменту Уманського НУС. І нехай вам у всьому щастить!

Ви зробили правильний вибір уже сьогодні!

 

Колектив кафедри менеджменту