+38 (04744) 3-33-04
Меню

Безпечні і комфортні умови навчання студентів є пріоритетним завданням Уманського національного університету садівництва

    Ми всі живемо у складних умовах військового стану, питання безпеки студентів і співробітників навчального закладу не втрачають своєї актуальності. Саме тому адміністрація університету ініціювала проведення зустрічі студентів із працівниками тих державних установ, які володіють необхідною інформацією щодо дій населення під час війни. 
Так 19 квітня студенти і куратори академічних груп факультету менеджменту Уманського національного університету садівництва мали змогу зустрітись і поспілкуватись з головним спеціалістом відділу цивільного захисту та оборонно-мобілізаційної роботи Уманської міської ради Оленою ОПРИШКО, завідувачем Уманських територіальних курсів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності ІІІ категорії, Олександром ГРЕБЬОНКІНИМ та парамедиком Юлією.
Після виступів запрошених фахівців слово отримали: керівник центру культури та виховання студентів УНУС – Світлана БЕРДНІКОВА, директор бібліотеки – Тетяна КРАВЧЕНКО, завідувач кафедри фізичного виховання і психолого-педагогічних дисциплін, Юрій МОРОЗ, помічник ректора –Валентина ЧЕРНІЧЕНКО. Практичний психолог університету Валентина МАЗУРЕНКО, вкотре нагадала студентам про можливість, у разі необхідності, надання психологічної допомоги, запросила звертатись до неї за безкоштовними фаховими консультаціями. 
У підсумку: студенти факультету менеджменту отримали важливу інформацію щодо організації дозвілля у стінах Уманського національного університету, зокрема дізнались більше про гуртки, спортивні секції і творчі колективи УНУС, які дозволять студентам займатись не лише навчанням, а й розвивати свої творчі та спортивні здібності і навики. Дякуємо організатором за цікаву і корисну зустріч.
    Оксана Загороднюк, к.е.н., доцент кафедри менеджменту