+38 (04744) 3-33-04
Меню

ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО НАУКОВОГО ГУРТКА КАФЕДРИ МЕНЕДЖМЕНТУ «ПРОБЛЕМНІ АСПЕКТИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ЛОГІСТИКИ»

 

 

24 березня 2021 р. відбулось засідання студентського наукового гуртка кафедри менеджменту «Проблемні аспекти менеджменту та логістики» за участю студентів спеціальності 073 «Менеджмент» першого (бакалаврського) та початкового (короткого циклу) рівнів освіти.

У процесі роботи студентами та викладачами були розглянуті питання підвищення конкурентоспроможності продукції, формування міжнародної маркетингової стратегії та експортного потенціалу аграрних підприємств, залучення іноземних інвестицій в економіку України, диверсифікації діяльності вітчизняних суб’єктів господарювання, мотивації в стратегії управління людськими ресурсами підприємства. Окрему увагу було приділено активізації та умовам участі студентів у Всеукраїнській студентській науковій конференції, приуроченій 150-річчю від дня народження видатного вченого і педагога в галузі бджільництва Іполита Івановича Корабльова.

Присутні студенти взяли активну участь в обговоренні досліджень, про що свідчить значна кількість запитань до доповідачів.

 

 

Юлія Халахур, керівник студентського наукового гуртка