+38 (04744) 3-33-04
Меню

Науково-практичний семінар на кафедрі менеджменту на тему: “Україна в системі міжнародних перевезень”

28 вересня на кафедрі менеджменту відбувся  науково-практичний семінар на тему: “Україна в системі міжнародних перевезень”  із Соколовим Дмитром, проектним менеджером у великій українській логістично-брокерській фірмі, який займається розвитком митного терміналу на Західній Україні. Соколов Дмитро у 2008 році закінчив Уманський національний університет садівництва, спеціальність “Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності”. У 2015 році захистив дисертацію за спеціальністю 08.00.03 - економіка та управління національним господарством. Працював на керівних посадах у фармацевтичному підприємстві та у ФООЗЗІ Логістика.

Зустріч проходила у формі бесіди та діалогу. Соколов Дмитро подякував викладачам кафедри менеджменту за ґрунтовні знання. Недарма кажуть: «Знання-сила». Дійсно,  людина яка здобула вищу освіту, завжди переборе будь-які життєві труднощі. Якщо ти прагнеш до кращого, цікавого, насиченого життя, то розвивати свій інтелект і здобувати вищу освіту буде не тільки корисно, але і цікаво. Вибір професії — це важливий крок у доросле життя. В першу чергу – це відповідальність перед батьками, перед суспільством, а найголовніше перед собою! Ця відповідальність полягає в тому, щоб обрати саме свій шлях і ним йти.

Соколов Дмитро виокремив, що професія менеджера - це професія майбутнього, саме вона є найбільш популярною в Україні. Особисто мене ця професія дуже зацікавила. Я повною мірою усвідомлюю складність роботи менеджера.

Дмитро Олегович на заключному слові привітав студентів та викладачів з початком навчального року, адже студенти завжди були авангардом української молоді. Від подякував за знання, наполегливість та підтримку!!!

 

Іванна Чукіна, к.е.н., викладач кафедри менеджменту