+38 (04744) 3-33-04
Меню

Нагородження колективу кафедри менеджменту Почесною подякою за багаторічну сумлінну працю

3 березня відбулося урочисте засідання вченої ради факультету менеджменту, присвячене 45 - річчю заснування економічного факультету, з якого 1999 року у результаті проведених реорганізаційних змін було виокремлено факультет менеджменту як самостійний структурний підрозділ Уманської сільськогосподарської академії.

На сьогодні факультет здійснює підготовку студентів за денною та заочною формами, чотирьох освітніх рівнів: «молодший бакалавр», «бакалавр», «магістр» та «доктор філософії», за спеціальностями: «Менеджмент», «Публічне управління та адміністрування», «Туризм», «Готельно-ресторанна справа», «Право» та «Філологія».

Вагомою складовою факультету менеджменту є кафедра менеджменту, яка примножує його славні традиції. Здобутки кафедри менеджменту на урочистому зібранні презентувала завідувач кафедри менеджменту, д.е.н., проф. Новак І. М.

На сьогоднішній день колектив кафедри нараховує 15 науково-педагогічних працівників, серед яких три доктори наук, дванадцять кандидатів наук.

Інна Миколаївна відмітила, що роки функціонування кафедри трансформувались у досвід, традиції, імідж, продовжувачами яких є сьогоднішні викладачі, аспіранти та студенти. Основними складовими конкурентоспроможності кафедри є її наукова діяльність, відданість справі, досвід  та креативність викладачів, постійне підвищення їх професійної майстерності, участь у об’єднаннях за спеціальністю, співпраця з організаціями, роботодавцями та іншими стейкхолдерами, а також активність та наполегливість студентів, які, окрім наукових досягнень і високих показників академічної успішності, мають значні творчі та спортивні здобутки.

Нині колектив докладає максимум зусиль для підготовки висококваліфікованих та конкурентоздатних фахівців, удосконалення організації навчального процесу на основі освоєння нових технологій навчання і контролю знань студентів.

Кульмінацією заходу стало нагородження колективу кафедри Почесною подякою за багаторічну сумлінну працю.

Колектив кафедри менеджменту дякує за нагороду, хочемо запевнити, що і надалі гідно берегтиме історичні, наукові та навчальні традиції та з упевненістю рухатиметься до ще більш вагомих здобутків.

 

Колектив кафедри менеджменту