+38 (04744) 3-33-04
Меню

На факультеті менеджменту було підведено підсумки Конкурсу «Лідер факультету менеджменту»

 

24.10.2024 на факультеті менеджменту було підведено підсумки Конкурсу «Лідер факультету менеджменту».

Учасниками заходу було представлено 6 проєктів, які, на думку студентських лідерів, мають на меті згуртувати студентську молодь та підтримати військових, що захищають нашу країну від ворога. Свої ініціативи презентували: Піщана Вікторія – студентка 32м групи, Тюхтій Вікторія – студентка 11-м групи, Ковтюшенко Анастасія – студентка 32-м групи, Сакулян Анета – студентка 12-м групи, Гончарук Ярослав – студентка 11-гр групи, Голобородько Аліна – студентка 21-м групи. Учасники розповідали про власний досвід лідерства, волонтерську роботу, хобі, ділились думками і мріями, щодо того, якою квітучою і сильною буде Україна через 5, 10, 100 років. Але мало мріяти, потрібно наполегливо працювати для втілення цих планів і сподівань у життя. Україна має наразі два фронти – той, де точаться запеклі бої і фронт, який має забезпечити моральну і матеріальну підтримку Збройних Сил України.

Волонтерські ініціативи відкривають перед молоддю чудові можливості здобути практичний досвід, корисний у майбутній професійній діяльності і  є основою побудови та розвитку громадянського суспільства. Вона втілює в себе найшляхетніші прагнення людства – прагнення миру, свободи, безпеки та справедливості для всіх людей. «Любити і допомагати» – девіз всіх тих, хто не може залишатися осторонь людей, які потребують підтримки та участі. А також – турботи, самовідданості та доброти.

Голосування за учасників проводилось студентами анонімно, враховувалось загальне враження від виступу, якість і подання презентації і деталізація проєкту, його змістовність і креативність. У результаті перше місце виборола студентка 1 курсу факультету менеджменту – Тюхтій Вікторія. Вітаємо Вікторію і чекаємо втілення амбітних заходів у життя!

Кожен може стати частиною перемоги. Долучаємось до добрих справ для майбутнього України!