+38 (04744) 3-33-04
Меню

«Молодь за здоровий спосіб життя»: студенти та викладачі факультету менеджменту взяли участь у захоплюючому заході

11 вересня на  факультеті менеджменту Уманського національного університету садівництва, напередодні Міжнародного дня студентського спорту, який відзначається 20 вересня, відбувся захід під назвою "Молодь за здоровий спосіб життя", у якому активну участь взяли як студенти, так і викладачі. З вітальними словами до учасників звернулися декан факультету менеджменту Інна Новак та заступник декана з організаційно-виховної роботи Оксана Загороднюк.

Програма заходу складалася з трьох цікавих конкурсів у яких змагалися першокурсники. Перший конкурс – домашнє завдання – випробував творчість і креативність учасників. Студентські команди мали придумати власну назву та девіз, які б підкреслювали їхній дух єдності та здорового способу життя.

Другий конкурс "Веселі старти" продемонстрував спритність та згуртованість команд, створивши атмосферу спортивного змагання й веселощів. Дякуємо викладачу кафедри фізичного виховання та психолого-педагогічних дисциплін Наталії Гребінюк та її помічникам студентам за організацію цього конкурсу.

Третій конкурс перевірив ерудованість та винахідливість, де учасники вирішували інтелектуальні завдання змагаючись за продукти з яких потім мали приготувати салат.

Завершення заходу було не менш яскравим: всі учасники отримали подарунки та гарний настрій. Захід пройшов весело та змістовно, залишивши позитивні враження у кожного присутнього.

Разом з тим, ми не забуваємо реалії нашого життя, тому здобувачі освіти факультету менеджменту долучилися до благодійної акції «Відправ Франка на фронт».