+38 (04744) 3-33-04
Меню

Міжнародний досвід у розвитку демократії: проект Erasmus+ «Democracy ToolKit»

     В рамках програми міжнародних молодіжних обмінів Erasmus+ з 13 по 17 травня 2024 року доцент кафедри менеджменту Анастасія МОВЧАНЮК прийняла участь у проекті «Democracy ToolKit». Проект об'єднав молодіжних працівників з України, Польщі, Греції, Італії та Іспанії, створивши багатонаціональне середовище для обміну досвідом та знаннями.
    Організований ETV EuroTreviso міжнародний тренінг мав на меті підвищення обізнаності про цінності демократії та ЄС. Завдяки цьому проекту учасники отримали багато корисних інструментів та методик, які зможуть використовувати у своїй подальшій роботі, а також нові зв'язки для майбутньої співпраці з іншими організаціями. Особливо важливою була можливість спільного обговорення теми прав людини та демократичних цінностей, що допомогло краще усвідомити їх роль у сприянні активній участі молоді у суспільному житті.
    Тренінговий курс був наповнений різноманітними активностями, обговореннями та створенням подкасту, де учасники ділилися своїм баченням щодо розвитку демократії.
Проект «Democracy ToolKit» став справжнім джерелом натхнення і нових знань для всіх учасників, які зможуть їх впровадити у своїй діяльності для підтримки молодіжного активізму і демократичних процесів у своїх громадах.