+38 (04744) 3-33-04
Меню

Міжнародна виставка "Фрукти. Овочі. Логістика" 2020

Глобалізаційні та євроінтеграційні виклики сьогодення диктують створення якісно нового освітнього середовища, що вимагає неперервної освіти науково-педагогічних працівників для забезпечення професійного і особистісного розвитку. З цією метою викладачі кафедри менеджменту відвідують міжнародні та всеукраїнські виставки передових технологій – ефективного інструменту розвитку АПК.

Цього разу, ми побували  на найбільшому в Україні виставковому проекті сучасних аграрних технологій в овочівництві, промисловому садівництві та виноградарстві, презентації технологічного та інвестиційного потенціалу плодоовочевої галузі «Фрукти. Овочі. Логістика», що проходив 18-20 лютого 2020 року.

Поряд з вітчизняними, його учасниками стали й іноземні компанії, що планують створити в Україні дилерські мережі для просування своїх технологій та продуктів, впроваджувати в плодоовочевий сектор передові методи управління виробництвом та менеджменту.

Особливо цікаво було відвідати експозиції тематичних розділів: логістика та зберігання, переробка та упаковка. Вони відображають сучасні зміни у просуванні продукту від збору урожаю до споживача.

          Людмила Длугоборська, викладач кафедри менеджменту