+38 (04744) 3-33-04
Меню

Круглий стіл на тему: «Тайм-менеджмент – спосіб організації часу задля підвищення ефективності та раціональності його використання»

Більшість людей все частіше помічають той факт, що завантаження особистими справами і роботою настільки велика, що вони просто не знають, як все встигнути. Від такого завантаження і вічної нестачі часу у людини з’являється поганий настрій, млявість, дискомфорт і відсутність бажання що-небудь робити. Щоб цього не сталося, потрібно просто зробити одну важливу річ – зайнятися тайм-менеджментом або по-простому – навчитися грамотно планувати свій час.

Одним із основних завдань менеджера під час виконання поставлених завдань є оптимальне використання не тільки власного робочого часу, а й ефективна організація роботи колективу з отриманням максимального ефекту. Досягнення цієї мети стає можливим із застосуванням інструмента управління часом – тайм-менеджменту.

Здатність ефективно контролювати і керувати своїм особистим часом, знання методик  оптимальної організації часу для виконання поточних задач, проектів та календарних подій, правильна постановка пріоритетів, навички делегування іншим людям є однією з передумов ефективного менеджменту.

31 жовтня 2019 р. на кафедрі менеджменту Уманського НУС був проведений круглий стіл на тему: «Тайм-менеджмент – спосіб організації часу задля підвищення ефективності та раціональності його використання». Студенти 41-м групи, спеціальності «Менеджмент» підготували цікаві і пізнавальні презентації на заявлену тематику. Войчук Іван та Трачук Михайло підготували і провели розважальну тематичну гру.

  Оксана Загороднюк, к.е.н., доцент кафедри менеджменту