+38 (04744) 3-33-04
Меню

III ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ «КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ ЕФЕКТИВНИХ МЕХАНІЗМІВ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ЛОГІСТИКИ В АГРОПРОДОВОЛЬЧІЙ СФЕРІ»

27 червня 2024 р. на базі кафедри менеджменту Уманського національного університету садівництва відбулась вже традиційна                             III Всеукраїнська науково-практична конференція «Концептуальні засади формування ефективних механізмів менеджменту та логістики в агропродовольчій сфері». Її учасниками були науково-педагогічні працівники та здобувачі різних освітніх рівнів Уманського національного університету садівництва, а також представники інших навчальних закладів України.

Тематичними напрямами конференції були:

1. Тенденції, проблеми та перспективи менеджменту підприємств у конкурентному середовищі.

2. Менеджмент міжнародного бізнесу в умовах глобалізації.

3. Інноваційні інструменти управління логістикою.

4. Застосування гнучких навичок (soft skills) в агробізнесі.

Усі заслухані доповіді були цікавими та змістовними, тому викликали інтерес серед слухачів. У представлених наукових дослідженнях підіймались актуальні проблеми, які стосувалися: управління розвитком організаційної культури підприємства в умовах глобалізації, логістичної та інвестиційної діяльності, механізму управління кадровою безпекою і ресурсним потенціалом, стратегічних засад формування конкурентоспроможності аграрної продукції, застосування «soft skills» в процесі ціноутворення.

Колектив кафедри менеджменту висловлює щиру подяку всім науковцям, які взяли участь в конференції.