+38 (04744) 3-33-04
Меню

ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ НА КАФЕДРІ МЕНЕДЖМЕНТУ

 

2 жовтня 2020 року у рамках вивчення дисципліни «Основи менеджменту» відбулася гостьова лекція для студентів першого курсу спеціальності 073 «Менеджмент» освітніх рівнів молодший бакалавр і бакалавр. Заняття на тему «Організації як об’єкти управління» провів директор ТОВ НВК «Еко-гриб» Сергій Попелюх за участі доцента кафедри менеджменту Марини Гоменюк.

М. Гоменюк довела до відома присутніх, що ТОВ НПК «Еко-гриб» – це сучасне підприємство з виробництва субстратних блоків і вирощування грибів гливи. Місцезнаходження в районі без важкої промисловості, а також використання передових технологій і устаткування, дає можливість отримувати якісний і екологічно чистий продукт. Компанія завжди гарантує клієнтам високу якість продукції та стабільність в поставках. Доставка здійснюється транспортом обладнаним холодильними установками, що дозволяє донести до споживача свіжий продукт.

Під час виступу Сергій Юрійович визначив особливості діяльності організацій в сільському господарстві. Він акцентував увагу на важливості постановки цілей для будь-якої організації, обранні актуального для споживачів виду діяльності та вмінні підбирати кваліфікований персонал.

Цікавим стало обговорення зі студентами вимог роботодавців щодо компетентностей майбутніх фахівців, які значно впливають на ефективність роботи компанії.

На прикладі ТОВ НПК «Еко-гриб» доповідач проілюстрував визначальний вплив факторів зовнішнього середовища на успішність діяльності організації.

Пізнавальним для присутніх став розгляд і характеристика етапів життєвого циклу організації з використанням прикладів реальних компаній.

Лекція відбулася в творчій та дружній атмосфері. Викладений матеріал викликав зацікавленість у студентів, які відчули важливість і перспективність обраної професії. 

 

Дякуємо доповідачу Попелюху С. Ю. за цікаву лекцію!

 

 

М. Гоменюк, доцент кафедри менеджменту