+38 (04744) 3-33-04
Меню

ДОСВІД УЧАСТІ В ПРОГРАМІ МІЖНАРОДНОЇ МОБІЛЬНОСТІ ERASMUS+ У АКАДЕМІЇ ІМ. ЯКУБА З ПАРАДИЖУ У ГОЖУВІ-ВЕЛИКОПОЛЬСЬКОМУ

З 13 по 17 травня 2024 р., в рамках проєкту Erasmus KA1 Staff Mobility for Teaching, доцент кафедри менеджменту Юлія ХАЛАХУР спільно з професором кафедри фінансів, банківської справи та страхування Оленою ПРОКОПЧУК, професором кафедри харчових технологій Іриною ЗАМОРСЬКОЮ та доцентом кафедри соціально-гуманітарних і правових дисциплін Людмилою МАШКОВСЬКОЮ відвідали Академію ім. Якуба з Парадижу у Гожуві-Великопольському (Республіка Польща).

Основною метою візиту було проведення лекцій з дисципліни «Управління конкурентоспроможністю підприємства» та іх інтеграція в навчальні курси Академії, зміцнення міжнародної співпраці в галузі освіти, обмін досвідом із польськими колегами, набуття нових навичок викладання в міжкультурному середовищі.

Знайомство із роботою іноземного закладу вищої освіти, отриманий цінний досвід безумовно сприятиме підвищенню якості викладання навчальних дисциплін освітніх програм факультету менеджменту.

Щиро дякуємо адміністрації Уманського національного університету садівництва та польським колегам із Академії ім. Якуба з Парадижу за сприяння, гостинність, надану можливість долучитись до проєкту та сподіваємось на подальшу взаємовигідну співпрацю.