+38 (04744) 3-33-04
Меню

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

З 27 вересня по 01 жовтня в Уманському національному університеті садівництва відбувся традиційний День відкритих дверей для школярів та їх батьків. Представники кафедри менеджменту доценти Халахур Ю.Л. та Мовчанюк А.В. розповіли гостям про спеціальності та напрямками підготовки студентів на факультеті менеджменту, ознайомили з особливостями вступу та перевагами навчання в університеті, умовами проживання у гуртожитках, особливостями культурного проведення дозвілля та можливостями проходження практики за кордоном.

Традиційно захід пройшов у дружній атмосфері, старшокласники проявили зацікавленість, уважно слухали та ставили актуальні запитання на які отримали вичерпні відповіді. Крім того, учні отримали інформаційні матеріали та буклети про університет і спеціальності, що несуть корисну та актуальну для випускників інформацію.

На завершення організатори побажали потенційним абітурієнтам визначитися зі своєю майбутньою професією та невдовзі стати студентами Уманського національного університету садівництва!

                                                                                  

Анастасія Мовчанюк, доцент кафедри менеджменту