+38 (04744) 3-33-04
Меню

ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ

 

23 серпня Україна відзначає День Державного прапора, який є символом свободи та незламності українського народу. Цей день нагадує про важливість національних символів та їх роль у формуванні ідентичності країни. По всій країні проводяться урочисті заходи, піднімаються державні прапори, а громадяни вшановують історію та значення цього символу.

Кафедрою менеджменту для студентів 21-м та 22-м групи було проведено тематичний захід, під час якого здобувачі освіти поглибили свої знання про синьо-жовтий прапор та його значення в історії державотворення.

Також студенти та викладачі кафедри менеджменту долучилися до заходів, що відбувалися  в місті Умань приурочених Дню Державного прапора України та спрямовані на підвищення патріотичної свідомості і згуртованості громадян. Це одне з найважливіших патріотичних свят в Україні, тому саме в цей день згадуємо  тих, хто віддав життя, виборюючи право української нації на існування, віддаємо данину пам’яті державотворцям, борцям за свободу і незалежність нашої держави.

На Центральній площі міста, за участі дітей загиблих Героїв, відбулося підняття Державного прапора України. Вулицею Незалежності пройшла «Вишивана хода» до пам’ятника Т.Г. Шевченка, де учасники розгорнули найбільший синьо-жовтий стяг, потім відбулося урочисте покладання квітів до меморіалів нашого міста.