+38 (04744) 3-33-04
Меню

Рзвиток і популяризація академічної доброчесності у закладах вищої освіти як невід'ємна складова здійснення якісної освітньої діяльності

    В рамках заходів сприяння розвитку викладацької майстерності науково-педагогічних працівників Уманського національного університету садівництва 27 квітня 2023 р. відбувсяся онлайн-вебінар «Академічна доброчесність: проблеми реалізації та відповідальність». Спікером заходу виступила Ніна ПІТЕЛЬ  - завідувач відділу моніторингу якості освіти Уманського Національного університету садівництва. Викладачі та студенти Уманського НУС активно долучились до вебінару, де познайомились з основними традиційними видами академічного плагіату та сучасними тенденціями його прояву у наукових роботах студентів та науково-педагогічних працівників навчального закладу, поглибили свої знання з правил цитування. Цікавою і пізнавальною була інформація, що стосувалась використання програмних продуктів для забезпечення академічної доброчесності.

    Питання розвитку академічної доброчесності не втрачають своєї актуальності, бо є запорукою підвищення якості освіти і освітньої діяльності, покращення іміджу університету і стійкого попиту роботодавців на випускників нашого навчального закладу.

    Колектив кафедри менеджменту дякує Ніні ПІТЕЛЬ за цікаву і змістовну зустріч.

    Детальніше про захід читайте тут

    Оксана Загороднюк, к.е.н., доцент кафедри менеджменту