+38 (04744) 3-33-04
Меню

Засідання круглого столу на тему: «Тайм-менеджмент в житті сучасного студента»

12.11.2018 р. на кафедрі менеджменту за участю психолога Валентини Мазуренко і студентів 4-5 курсу факультету менеджменту було організовано круглий стіл на тему: «Тайм-менеджмент в житті сучасного студента». Основний акцент при цьому робився на аналіз і рефлексію вправ, вербалізацію станів, активний обмін думками і враженнями. Метою заходу стало навчання присутніх навичкам управління найважливішим ресурсом – часом.

Для досягнення мети було поставлено і виконано такі завдання: створити умови для актуалізації студентами своїх життєвих цілей, допомогти усвідомити, що час – це ресурс, яким можна керувати, навчитись деяким методам складання планів і управління часом, методам боротьби з «поглиначами часу». Учасникам надавалась можливість поміркувати на тему чи допомагає складання планів покращенню ефективності діяльності? Що корисніше плани, зроблені в розумі чи плани, написані на аркуші? За допомогою спеціально розроблених тестових завдань учасники круглого столу визначили перелік «поглиначів» часу, а також перешкоди, які виникають на шляху досягнення встановлених цілей.  Присутні отримали необхідну теоретичну інформацію про управління часом і своїм життям в цілому, в легкій і доступній формі ознайомились з технологією управління часом, інструкцією, що до того, як  боротися з поглиначами часу, отримали реальні практичні результати.

Захід пройшов у спокійній і дружній атмосфері. Студенти-учасники круглого столу відмітили, що отримали інструменти боротьби з хронічною нехваткою часу як для виконання робочих завдань так і для досягнення особистих цілей.

     Оксана Загороднюк, доцент кафедри менеджменту