+38 (04744) 3-33-04
Меню

Вітаємо нових Лідерів факультету менеджменту!

    30 жовтня відбувся щорічний традиційний конкурс «Лідер факультету менеджменту - 2018».  Веселе та інтелектуальне дійство проходило в актовій залі університету. За почесне звання «Лідер факультету менеджменту» змагалися чотири талановиті та ініціативні студентки з різних курсів і груп.

    Однією з учасниць була Наталія Шміголь – артистична та активна студентка 1 курсу 11-м групи, яка своєю чарівною посмішкою, зворушливою історією з дитинства та запальним танцем принесла глядачам позитивні емоції.

    Незважаючи на хвилювання, яке переповнювало дівчину з самого ранку, заручившись  підтримкою своїх одногрупників, Наталія довела, що лідер – це не тільки море досягнень і вміння гарно говорити, а й скромність, чесність та відкритість, які запалили серця усіх присутніх.

    Даша Подолянець, студентка 31 м групи,  вразила членів журі цілеспрямованістю, впевненістю в собі і високою стресостійкістю. Ці якості є важливими для досягнення успіху у кар’єрі і бізнесі. Даша отримала найвищий бал у інтелектуальному конкурсі, вразила присутніх як майстерний фотограф і перспективна модель.

    Учасниці довели, що слід досягати довершеності не лише у професійній сфері, а й у особистому розвитку, тому подорожі, нові знайомства і захоплення є важливим атрибутом студентського життя.

    Куратори кафедри менеджменту та одногрупники вітають Дашу Подолянець і Наташу Шміголь та бажають подальших успіхів і досягнень, натхнення на нові звершення та перемоги.

    Окрема подяка – організаторам, які такими заходами додають яскравих фарб у студентські будні.  

 

Куратори 11м групи Ніна Пітель та 31м групи Оксана Загороднюк