+38 (04744) 3-33-04
Меню

VIIІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Менеджмент ХХІ століття: проблеми і перспективи»

    18-19 жовтня 2018 року на факультеті менеджменту Уманського НУС відбулася VIIІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Менеджмент ХХІ століття: проблеми і перспективи».

   

    На пленарному засіданні з вітальним словом до учасників конференції звернувся проректор з науково-педагогічної роботи, доктор економічних наук Михайло Мальований, який відзначив розширення географії учасників та наголосив на значущості зв'язку  науки із практикою, що підтримується у форматі конференції.

    Першою доповідачкою була Альона Гудзовська -  координатор міжнародної компанії Dairy Global Experts, випускниця факультету менеджменту Уманського НУС з темою доповіді «Програма підтримки аграрного і сільського розвитку».

    Також у числі доповідачів, результати свого дослідження на тему: «Детермінанти мінімізації дестабілізуючого впливу імпорту на господарську діяльність вітчизняних аграрних підприємств»  презентувала Лідія Клименко, кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту.

    Пленарне засідання закрила Наталія Вернюк, кандидат економічних наук, доцент, декан факультету менеджменту.  Подякувала учасникам конференції  за активну участь та побажала плідної наукової праці.

    Після пленарного засідання учасники продовжили роботу за секціями: «Сучасні тенденції розвитку теорії та практики менеджменту в глобальному конкурентному середовищі», «Концептуальні засади розвитку зовнішньоекономічних стратегій країн з динамічними економіками», «Інноваційні інструменти управління логістичною діяльністю підприємств»; «Актуальні питання публічного управління та адміністрування: проблеми та перспективи», «Актуальні проблеми, сучасні тенденції та перспективи розвитку готельно-ресторанного і туристичного бізнесу», «Соціальні, філософські та політичні проблеми формування громадянського суспільства в Україні», «Університетська освіта в контексті побудови і реалізації зовнішньоекономічної стратегії України».

Студенти-дипломники кафедри менеджменту взяли активну участь у секційних засіданнях. Доповідачі торкалися актуальних  питань сучасного менеджменту, що викликало дискусію серед присутніх.  Кращими визнано дослідження Володимира Левченка, Катерини Молодичук, Анастасії Белім.

    За підсумками роботи конференції опубліковано збірник тез доповідей.

 

            Людмила Длугоборська, викладач кафедри менеджменту