+38 (04744) 3-33-04
Меню

СТУДЕНТСЬКА ОЛІМПІАДА

зі спеціальності  "Менеджмент ЗЕД"– І етап

Всеукраїнська студентська олімпіада — це змагання студентів у творчому застосуванні здобутих знань, умінь і навичок, а також у професійній підготовці майбутніх фахівців.

На кафедрі менеджменту олімпіада проводиться щороку з метою підвищення якості підготовки фахівців та системного вдосконалення навчального процесу, активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів. Вона проводиться згідно «Положення про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади».

У І турі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності", який відбувся 1 грудня 2017 року взяли участь студенти 11 м-з групи факультету менеджменту.

Кваліфіковане журі у складі викладачів кафедри Ніни Пітель, Людмили Альошкіної, Лідії Клименко та Миколи Кузьмінова перевірили представлені студентські роботи, що включали вирішення тестових завдань і комплексної ситуаційної задачі та визначили найкращі.

Переможцями олімпіади стали:

Владислав Шпиця – I місце,

Анастасія Белім – II місце

Діана Тарасенко – III місце.

 

Колектив кафедри менеджменту вітає переможців і бажає розвивати й поглиблювати знання, вміння і навички зі спеціальності "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності", щоб гідно представити наш університет у ІІ турі Олімпади.

 

                                                                            Вітаємо переможців!

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Колектив кафедри менеджменту