+38 (04744) 3-33-04
Меню

Студентка факультету менеджменту УНУС – переможець ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

23 березня у Національному університеті «Львівська політехніка» відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».

До участі в конкурсі було подано 55 наукові роботи з 40 вищих навчальних закладів. Для участі у другому турі, який проводився у вигляді науково-практичної конференції, було відібрано 16 кращих конкурсних робіт студентів провідних навчальних закладів України.

Уманський національний університет садівництва представляла студентка 5 курсу освітньої програми «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» Лозова Марина з науковою роботою на тему «Удосконалення управління зовнішньоекономічною діяльністю вітчизняних підприємств на ринку зернової продукції» (науковий керівник – доцент кафедри менеджменту Лідія Клименко).

Відповідно до рішення членів галузевої комісії науково-практичної конференції, за ґрунтовні науково-методичні розробки, викладені у науковій роботі, змістовні відповіді підчас дискусії та високий рівень знань, Лозова Марина нагороджена дипломом третього ступеня переможця другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».

Деканат факультету менеджменту та викладачі кафедри менеджменту пишаються високими здобутками студентки та бажають їй міцного здоров'я та  подальших перемог і здобутків!

 

Лідія Клименко, к.е.н., доцент кафедри менеджменту.