+38 (04744) 3-33-04
Меню

Семінар-тренінг на тему: «Основні методики тайм-менеджменту»

Час є найціннішим ресурсом,  який ми маємо. Він створює можливості для розвитку, дозволяє з ним робити усе, що заманеться. Час не потрібно приборкувати, його потрібно цінувати.

16 листопада на кафедрі менеджменту було проведено навчальний семінар-тренінг на тему: «Основні методики тайм-менеджменту». Організатором заходу виступив колектив кафедри менеджменту. Учасники  семінару мали змогу познайомитись з методиками тайм-менеджменту,  пізнати основні механізми та закони управління власним часом; більше дізнатися про «поглиначі часу» та прийоми самоменеджменту; освоїти характеристику психічних процесів як передумову функціонального використання часу; Присутні на семінарі навчилися надавати пріоритети власним завданням, оволоділи технікою прийняття рішень та вивчили основні аспекти мотивації.

Зустрічі такого формату є гарною можливістю вчитися новому, розвиватися, вірно встановлювати пріоритети і досягати поставлених цілей.

Учасники семінару зазначили, що на перший погляд такі не складні і зрозумілі прийоми і методики ефективного використання часу, відкривають новий підхід до часу, як до ресурсу який неможливо поповнити, дозволяють співставити реальний хід подій і життєві цілі; побачити прості інструменти оптимізації робочих процесів і особистої ефективності.

 

Колектив кафедри менеджменту